Μεγάλη επιτυχία του φιλανθρωπικού αγώνα του Γ.Σ.Ηλιούπολης Volley Ανδρών


Με μεγάλη επιτυχία στέφθηκε ο φιλανθρωπικός αγώνας βολλευ ανδρών Γ.Σ.ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ - Α.Ε.Κ. που διοργάνωσε το τμήμα μας και είχε ως στόχο να συλλεγούν τρόφιμα για το κοινωνικό παντοπωλείο του Δήμου Ηλιούπολης.
Η προσεύλευση  και η συνεισφορά του  κόσμου ήταν τεράστια και σας ευχαριστούμε ΟΛΟΥΣ.!!!
Το τμήμα βόλλευ ανδρών, θα  συνεχίζει εμπράκτως να υποστηρίζει κάθε κοινωνική δομή της τοπικής κοινωνίας και την προσπάθεια των κοινωνικών υπηρεσιών του Δήμου μας, που αφορά τις ευπαθείς ομάδες της πόλης μας!

Στο αγωνιστικό μέρος, το παιχνίδι πρόσφερε μεγάλο θέαμα για τους θεατές και το αποτέλεσμα (2-2 σετ), έδωσε αρκετά συμπεράσματα στους δύο προπονητές,τόσο στον κο Παπαχρήστο από Ηλιούπολη, όσο και στον κο Παπαδόπουλο από την Α.Ε.Κ. οι οποίοι, δοκίμασαν αρκετά σχήματα δεδομένου ότι και οι δύο ομάδες βρίσκονται σε αγωνιστική περίοδο.
Στο γήπεδο, παρέστησαν εκ μέρους του Δημάρχου Ηλιούπολης, ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου κος Ηλίας Πανταζόπουλος, ο Πρόεδρος του Πολιτιστικού Οργανισμού κος Θεμιστοκλής Γιαννόπουλος, ο πρόεδρος του Γ.Σ.ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ κος Ανδρέας Τρομπέτας, ο ειδικός γενικός γραμματέας του συλλόγου κος Παναγιώτης Κριτσιμάς, ο έφορος στίβου του συλλόγου του Γ.Σ.Η. κος Κώστας Πιπερίδης.
Ευχαριστούμε θερμά:
Όλους τους θεατές που βοήθησαν στην πραγματοποίηση του στόχου μας, την ομάδα της Α.Ε.Κ. και τον προπονητή κο Αντώνη Παπαδόπουλο, τον πρόεδρο του Αθλητικού οργανισμού του Δήμου κο Θεμιστοκλή Γιαννόπουλο, τον σύνδεσμο διαιτητών πετοσφαίρισης Δυτικής Αττικής και Πειραιά και ειδικά τους διαιτητές: Μιχαήλογλου Κυριάκο, Βλάχο Γεώργιο, Κατερλή Χριστίνα, Λιάκου Κατερίνα και Κουρλιούρου Αγγελική.
Το διοικητικό συμβούλιο του Γ.Σ.Η.
Το σώμα σαμαρειτών εθελοντών - διασωστών του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού και ειδικά με την παρουσία του, τον Α υπαρχηγό κο Βόσσο Δημήτριο, τον Αντώνη και Ναπολέων Κρεμμώνα ,τον Διονύση Μπαρζό ,τον Γιάννη Λάβδα και τον Βαγγέλη Ντάϊκο και το μέλος της διοικούσης επιτροπής του τμήματος, Μιχάλη Λάβδα για όλη την υποστήριξη.Τους γονείς και τα παιδιά από το τμήμα των μίνι μας.!!!!
Είμαστε δυνατοί ως τμήμα, εντός και εκτός γηπέδου και είμαστε ενωμένοι σαν γροθιά.
Καλή επιτυχία στην ομάδα μας στην συνέχεια του πρωταθήματος και υγεία σε όλους!

Ο έφορος και τα μέλη 
της Δ.Ε. του τμήματος