Μανωλίνα Κωνσταντίνου: «Αφιερωμένο στην Ηλιούπολη, με αγκάλιασε σε μία δύσκολη περίοδο»


Για δεύτερη φορά τη φετινή σεζόν, η Μανωλίνα Κωνσταντίνου, αναδεικνύεται πολυτιμότερη αθλήτρια της αγωνιστικής. Η πρώτη ήταν στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος, όταν αγωνιζόταν με τον Ηρακλή Κηφισιάς στη νίκη με 3-0 επί του Μαρκόπουλου.
Αυτή την φορά, η Κύπρια ακραία, με 20 πόντους οδήγησε την Ηλιούπολη στη νίκη με 3-1 σετ επί του Αίαντα Ευόσμου για την 17η αγωνιστική.
«Το βραβείο το αφιερώνω στην ομάδα που μου έδωσε την ευκαιρία να παίξω μετά από μία δύσκολη περίοδο. Ολες οι νέες μου συμπαίκτριες με αγκάλιασαν, το κλίμα είναι ιδανικό και γίνεται πολύ καλή δουλειά» ήταν το πρώτο σχόλιο της Μανωλίνας Κωνσταντίνου στο volleyball.gr.
«Είναι η πρώτη χρονιά που πέρασα δύσκολα στο βόλεϊ γιατί υπήρχε μία αβεβαιότητα στον Ηρακλή Κηφισιάς, μετά το γνωστό πρόβλημα που προέκυψε. Όταν το συμβάν έγινε γνωστό, όλες οι ομάδες είχαν κλείσει τα ρόστερ τους και ήταν δύσκολο να βρεθεί κάτι άλλο. Από τις 4 αθλήτριες που παρέμειναν, οι 3 σταμάτησαν το βόλεϊ. Επειδή όμως, αγαπάω πολύ το βόλεϊ συνέχισα. Η Ηλιούπολη με προσέγγισε και αποφάσισα να συνεχίσω να παίζω το άθλημα που αγαπάω».

Ο Σύλλογος νιώθει υπερήφανος για την παίκτρια "ΜΑΝΩΛΙΝΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ" η οποία  αναδείχθηκε MVP  της 17ης  αγωνιστικής καθώς και στις 7 καλύτερες  παίκτριες βάση της ανακοίνωσης της ΕΟΠΕ