ΝΕΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΙΚΟ ΤΕΑΜ ΓΙΑ ΤΗΝ Α1 ΒΟΛΕΙ ΓΥΝΑΙΚΩΝ


H επιτροπή βόλεϊ γυναικών του Γυμναστικού Συλλόγου Ηλιούπολης ανακοινώνει την κοινή συναινέσει διακοπή της συνεργασίας με τον προπονητή Γιάννη Παγανέλλη, τον οποίο και ευχαριστεί για την προσφορά του και του εύχεται καλή επιτυχία στα επόμενα επαγγελματικά του βήματα και παράλληλα ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με δύο από τα σημαντικότερα ονόματα του γυναικείου βόλεϊ τις κ.κ. Λία Μήτση ως head coach με assistant coach την Ελένη Μεμετζή οι οποίες θα ηγηθούν της προσπάθειας αναδιοργάνωσης του Συλλόγου.

Η Λία Μήτση κατέκτησε 6 πρωταθλήματα Ελλάδας (1983, 1985, 1988, 1990, 1991, 1992)με τον Παναθηναίκο. Μετράει επίσης 116 συμμετοχές στην Εθνική ομάδα της Ελλάδας. Στη συνέχεια αγωνίστηκε στην ομάδα του Παπάγου, της Ηλιούπολης και της ΑΕΚ. Ενώ σαν προπονήτρια ανέλαβε το δίδυμο Σφυρή – Αρβανίτη στο μπιτς βόλεϊ. Από τη θέση της προπονητού επίσης υπήρξε φιναλίστ του κυπέλλου Ελλάδας με τα Βριλήσσια. Στη συνέχεια ανέλαβε τον Πανιώνιο και τις κορασίδες και νεάνιδες του Παναθηναικού.

Η Ελένη Μεμετζή ξεκίνησε το βόλεϊ στην Ορεστιάδα και σε ηλικία 17 ετών έκανε το μεγάλο βήμα παίρνοντας μεταγραφή για τον Φ.Ο Βριλησσίων όπου και παρέμεινε για 14 χρόνια, πανηγυρίζοντας πέντε πρωταθλήματα, τέσσερα Κύπελλα Ελλάδος ενώ έφτασε στην 3η θέση στην Ευρώπη. Στην συνέχεια αγωνίστηκε στο Μαρκόπουλο, Πανελλήνιο, Πανιώνιο, ΑΕΚ, ΖΑΟΝ και ΑΟ Θήρας, ομάδα στην οποία έκανε και το προπονητικό της ντεμπούτο. Η Μεμετζή έχει πολυετή παρουσία και στην Εθνική ομάδα Γυναικών καθώς αγωνίστηκε για 12 χρόνια συμμετέχοντας στους Ολυμπιακούς αγώνες του 2004 και στο Παγκόσμιο δύο χρόνια νωρίτερα.


 Τις καλωσορίζουμε και τους ευχόμαστε καλή επιτυχία στο έργο τους.