1η ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ - ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ

ΓΣΗ-ΕΝΑ ΣΥΛΛΟΓΟΣ-ΜΙΑ ΠΟΛΗ-ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ
Προσφορά-Ευαισθησία-Ευθύνη
Ο ΓΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ πραγματοποίησε την Κυριακή 03 Νοεμβρίου 2019 στο Α΄ Κλειστό Γυμναστήριο Ηλιούπολης η 1η Εθελοντική Αιμοδοσία της Τράπεζας Αίματος Φίλων του Αθλητισμού Ηλιούπολης, που αφορά στην κάλυψη αναγκών που ήθελε προκύψουν στο σύνολο των αθλητών/-τριών της Πόλης μας, ανεξαρτήτως του συλλόγου που αθλούνται.
Η προσέλευση των εθελοντών αιμοδοτών ξεπέρασε κάθε προσδοκία. Η επιτυχία ήταν μεγάλη και αυτό οφείλεται σε όλους εσάς που ανταποκριθήκατε με προθυμία στο κάλεσμά μας. Θα θέλαμε να πούμε ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ, σε όλους τους εθελοντές αιμοδότες, που μας τίμησαν με την παρουσία τους βοήθησαν και ενίσχυσαν την Τράπεζα Αίματος, καθώς και όλους όσοι προσήλθαν με την καλή πρόθεση να προσφέρουν, αλλά για διάφορους λόγους δεν κατέστη δυνατό να συμμετάσχουν ως αιμοδότες.
Επίσης, ευχαριστούμε τις Αρχές του Δήμου Ηλιούπολης για την παραχώρηση των χώρων του Α΄ Κλειστού Γυμναστηρίου προκειμένου να γίνει η αιμοδοσία, καθώς και το προσωπικό της κινητής μονάδας αιμοληψίας του Γενικού Νοσοκομείου Σωτηρία που διενήργησε την αιμοδοσία.
Τέλος ευχαριστούμε την Τράπεζα Αίματος ‘’Δημήτρη Βλών’’ για την αμέριστη βοήθεια και καθοδήγηση τους.
Η εθελοντική αιμοδοσία δεν είναι απλώς μια πράξη αγάπης, είναι η έμπρακτη απόδειξη ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ και ΑΝΙΔΙΟΤΕΛΕΙΑΣ και αποτελεί ένα σημαντικό θεσμό για την κοινωνία μας.
Ευχόμαστε σε όλους υγεία και ανανεώνουμε το ραντεβού μας για την επόμενη ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ.
Για το ΔΣ
Ο Πρόεδρος
Ανδρέας Τρομπέτας


Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.