ΛΑΧΕΙΟΦΟΡΟΣ ΑΓΟΡΑ

 -Επειδή για τα παιδιά και το χαμόγελό τους γίνονται όλα, το σύνολο των 15 μελών του ΔΣ του Συλλόγου μας, αποφάσισε να συμμετάσχει στην λαχειοφόρο αγορά του "χαμόγελου του παιδιού''και προχώρησε στην αγορά αριθμού λαχνών για την ενίσχυση του πολύτιμου και μοναδικού έργου του.
-Ο Πρόεδρος και το ΔΣ του ΓΣ "ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ", καλεί όλη την αθλητική οικογενεία του και της Ηλιούπολης, να χαρίσουν χαμόγελα με την συμμετοχή τους.
 

Για το ΔΣ
Ο Πρόεδρος
Ανδρέας Τρομπέτας 


 

«Το Χαμόγελο του Παιδιού» συμπληρώνει φέτος 25 χρόνια δράσης και παρά τις δύσκολες συνθήκες που όλοι βιώνουμε, κατάφερε να διοργανώσει μια μεγάλη Λαχειοφόρο Αγορά ώστε να συγκεντρώσει τους απαραίτητους πόρους και να καλύψει τις αναρίθμητες λειτουργικές ανάγκες των 11 Σπιτιών του Οργανισμού στα οποία έχουν βρει μέχρι σήμερα μία πραγματική οικογένεια εκατοντάδες παιδιά!


Καλούμε και εσάς κοντά μας προκειμένου να λάβετε μέρος σε αυτή μας την προσπάθεια και παράλληλα να διεκδικήσετε τα ξεχωριστά δώρα που διέθεσαν στον Οργανισμό μας, εντελώς δωρεάν, μερικές από τις σημαντικότερες εταιρείες που δραστηριοποιούνται στη χώρα μας. Αυτοκίνητο, έπιπλα, λευκές συσκευές, προϊόντα τεχνολογίας, διακοπές σε υπερπολυτελή ξενοδοχεία και άλλα δώρα μπορεί να γίνουν δικά σας με μόλις 2€. Δείτε όλα τα δώρα εδώ


Αγοράστε τους λαχνούς σας, χαρίστε τους στους αγαπημένους σας, κάντε ένα διαφορετικό δώρο στους εργαζόμενους της εταιρείας σας στο πλαίσιο της κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας σας ή απλά επικοινωνήστε τη νέα μας προσπάθεια στο προσωπικό σας και σε όσους θα ήθελαν να βοηθήσουν ώστε μαζί να προσφέρουμε περισσότερα και πιο φωτεινά παιδικά Χαμόγελα. Μια απλή χειρονομία μεγάλης αξίας που θα χαρίσει χαμόγελο σε χιλιάδες παιδιά που στηρίζει καθημερινά «Το Χαμόγελο του Παιδιού».

Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί  Δευτέρα, 15 Μαρτίου 2021, και ώρα 18:00.


 «Το Χαμόγελο του Παιδιού» ανταποκρίνεται καθημερινά στις αναρίθμητες και πολύπλευρες ανάγκες χιλιάδων παιδιών σε όλη την Ελλάδα. Πολλές από αυτές, χάρη στη δική σας πολύτιμη υποστήριξη.


Σας ευχαριστούμε που επιλέγετε να είστε δίπλα στα παιδιά που έχουν ανάγκη!

Λαχειοφόρος Αγορά από «Το Χαμόγελο του Παιδιού»
Χάρισε Χαμόγελο Κέρδισε Χαμόγελο

Μπορείς να αποκτήσεις τους λαχνούς σου:

Τηλεφωνικά στο 11040 (αστική χρέωση από σταθερό ή κινητό)

Ηλεκτρονικά εδώ www.25smiles.gr